Adana Ceyhan'da imar sorunu çözüme kavuştu!
Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz” dedi.

Ceyhan’da önceki dönemlerde yaşanan problemler nedeniyle imarın durması büyük sıkıntılar arz ederken, Derman belediyecilik müteahhitlerin ve sektörün “Derman’ı” oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ın lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Erdem, “Bir önceki dönemde yapılmış olan Ceyhan 1/5000’lik nazım imar planı ve 1/1000’lik uygulama imar planı TCDD’nin mekansal planlar yapım yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesi ile açmış olduğu dava neticesinde iptal edilmiştir. Belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/5000’lik Nazım İmar Planı Adana Büyükşehir Belediye meclisinde bugün onaylanmıştır. Ceyhan’ımıza  hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181