Adana Ceyhan'da inşaat sektörü canlandı!
Ceyhan'da İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar Başkan Boydak'ın göreve gelmesinin ardından tekrar canlandı. Güçlü ve tecrübeli ekibi ile imar sorununu aşan Ceyhan Belediyesi, ekonomiye nefes aldırdı.

Ceyhan'ın lokomotifi inşaat sektöründe önceki dönem yaşanan sorunlar Müteahhitler için büyük sorun teşkil ederken, 2 yıl hareket etmeden duran şirketlere çok büyük zarar verdi.

Ceyhan'da İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar Başkan Boydak'ın göreve gelmesinin ardından tekrar canlandı. Güçlü ve tecrübeli ekibi ile imar sorununu aşan Ceyhan Belediyesi, ekonomiye nefes aldırdı. Ceyhan'ın lokomotifi inşaat sektöründe önceki dönem yaşanan sorunlar Müteahhitler için büyük sorun teşkil ederken, 2 yıl hareket etmeden duran şirketlere çok büyük zarar verdi. İmar'da yaşanan sorunlar Ceyhan ekonomisini zora sokarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı ile göreve gelen Başkan Ali Alper Boydak ilk olarak İmar sorununu çözdü.

BOYDAK; CEYHAN EKONOMİSİNE NEFES ALDIRDIK
Tüm sorunları el birliği ile aştıklarını belirten Başkan Boydak," 23.06.2017 tarihinde göreve geldiğimiz de Ceyhan'da imarla ilgili büyük sıkıntı vardı. Hiçbir müteahhit bir çivi bile çakamıyor, inşaat tamamen durmuş, inşaat sektöründe çalışan kardeşlerimiz çeşitli illere göç etmek zorunda kalmış, gidemeyen işçi kardeşlerimiz de evine ekmek götüremez durumda idi.

Bu durum özel proje alanlarının dışında tamamen keyfiyetten kaynaklı; hiçbir resmi dayanağı olmadığını göreve gelince öğrendik ve gereğini yaparak inşaat sektörünün önünü açtık. Ceyhan'ın bacasız sanayisi diyebileceğimiz inşaat sektörü bugün olanca hızı ile devam etmektedir. Bütün esnaflarımız da bu durumdan memnun olduklarını beyan etmektedirler. Bu gün itibari ile 152 yapı kullanma,257 imar durumu, 359 adette inşaat ruhsatı vermiş durumdayız.

DAHA YAŞAN ABİ LİR CEYHAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ
359 adet inşaat ruhsatı demek; Her inşaattan 10 kişi çalışsa 3590 kişi iş sahibi olmuş ve evine ekmek götürüyor demektir. Tüm Ceyhanlılar olarak daha yaşanabilir bir şehir istediğinizi biliyoruz. Belediye olarak bunun çabası içinde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar diliyor; Mübarek Ramazan Ayının hayır ve bereketler getirmesini temenni ediyorum" dedi. Vatandaşlarımızı belediyemizin çalışmaları ile ilgili zaman, zaman Basın aracılığı ile duyurduklarını belirten Başkan Boydak, hizmetlerini açık yüreklilikle, doğru ne ise, doğru kaynaklarla anlatmaya devam edeceklerini belirtti. 

Medya Yenigün Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181