Adana Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adana Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Yaklaşık 29 hektarlık yüzölçümüne sahip olan Adana Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi alan sınırlarını batıda Seyhan Nehri, güneyde Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, kuzeyde ve kuzey doğuda DSİ Sulama Kanalı ile güneydoğuda Dr. Mithat Özsan Bulvarı olarak tanımlıyor.

Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesinde yer alan Adana Büyükşehir Belediyesi Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor. Bölgede yüzde 95 oranında 2 ve 3 katlı konut bloklarından oluşacak olan Adana Yüreğir Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi alanında 648 bina ve 1159 bağımsız bölüm bulunuyor. Ayrıca proje alanında park, lojman, ilköğretim tesisi ve dini tesis gibi kentsel alan kullanımları da yer alıyor.

Adana Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için derledik. Adana Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181