Adana Seyhan Bey Mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
Barbaros ve Bey Mahallerini kapsayan Adana Seyhan Bey Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 2 etaptan oluşacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adana'nın Seyhan İlçesinde inşa edilecek Adana Seyhan Bey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde ilk etapta 627 konut, 22 dükkân ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 2. etap kapsamında ise 923 konut ile 14 dükkan inşa edilecek.Toplamda bin 550 konut ile 36 dükkanın yer alacağı kentsel dönüşüm projesinde ilk etapta konutların 309'u 2+1 ve 318'i ise 3+1 planında inşa edilecek.

Ayrıca, 2. etap kapsamında 923 konut ile 14 dükkanın ihalesi de yapıldı. Adana Seyhan Bey Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen ihalede yer teslimi imza atılmasını takip eden 10 gün içerisinde yapılacak. Ardından yer teslimi tarihini takip eden 750 gün içerisinde proje tamamlanarak hak sahiplerine konut teslimatlarına başlanacak. Modern mimari tarzda hazırlanan projede dükkânlar, park, peyzaj, oyun ve spor alanları yer alacak.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 5 yıl önce

Kurasi ne zaman cekilir acaba sabirsizlikla bekliyoruz

Avatar
Tahir isci 5 yıl önce

Kurasi ne zaman cekilir acaba sabirsizlikla bekliyoruz

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Merhaba Maliye borcum var kirada oturuyorum toki çıktığında Taksit öderken eve haciz gelirmi.

Avatar
umut 5 yıl önce

basvurular bitmismi

banner182

banner181