Adana Seyhan ve Sarıçam'ın yeni kentsel dönüşüm projeleri!
Büyükşehir Belediyesi Meclisi Toplantısı Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, yönetiminde gerçekleştirildi. Oturumda gündem dışı konuşma yapılmadı. Altın Koza Film Festivalinin adı, Adana Büyük Belediyesi Uluslar arası Adana Film Festivali olarak değiştirilmesi kabul edildi.

Seyhan'daki Sakarya, Ahmet Remzi Yüreğir ve Döşeme Mahallesinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 83 hektarlık bir alanda Kentsel Dönüşüm yapılması teklifi de kabul edildi. Yine Sarıçam'da 542 hektarlık bir alan için hazırlanan 1/ 5000 ölçekli imar değişikliği de onaylandı.Bu değişiklikle Sarıçam Belediyesine ek binalar yapılmasının önü açıldı. Ayrıca kamuoyunda tartışmalara neden olan Büfe ve Çiçek kulübelerine yönelik itiraz dilekçelerine ait komisyon raporları da değerlendirildi. Buna göre Büfe ve Çiçek kulübelerinin kurulması onaylanmış oldu.

Adana Toros Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181