Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm!
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Yaklaşık 29 hektarlık yüzölçümüne sahip olan Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm projesi alan sınırlarını batıda Hacı Sabancı Bulvarı, güneyde D400 Karayolu, doğuda Kazım Başer Caddesi olarak tanımlıyor. Yüreğir İlçesi, Sinanpaşa Mahallesinde yer alan Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 3 etap halinde yürütülüyor.

Çalışmaların devam ettiği Adana Büyükşehir Belediyesş kentsel dönüşüm Sinanpaşa projesi alanının kuzeyinde yaklaşık 10,30 hektarlık ilk etabın projesi yapılan protokol kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte gerçekleştiriliyor.

İlk etap kapsamında 3 ada içerisinde toplam 27 Blokta, 74 metrekare ila 159 metrekare arasında değişen 9 farklı plan tipinde 735 adet konut ve 47 metrekare ila 102 metrekare arasında değişen 88 adet ticari ünitenin planlandığı projede konut ve ticari üniteler için yer altı ve üstünde konumlanmış 1085 otoparkın yanısıra her ada için mescit ve çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar da yer alacak.

Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm detaylarını sizler için derledik. Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayca 5 yıl önce

Sinanpaşa daki evler ne zaman yıkılacak

banner182

banner181