Belediye Evleri kentsel dönüşüm videosu!
Etaplar halinde yapılacak olan Belediye Evleri kentsel dönüşüm videosu detaylarını sizler için araştırdık.

Belediye Evleri kentsel dönüşüm videosu için tıklayınız.

Adana'da 107 hektarlık proje alanında hayata geçirilecek olan Belediye Evleri kentsel dönüşüm projesi içerisinde mevcutta 7 bin 200 konut ve iş yeri bulunuyor. En fazla 15 katlı binalar yapılacağı proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çukurova Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Belediye Evleri kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. 25 bin 896 metrekarelik alanın beş adet sağlık alanına ayrıldığı  216 bin 500 metrekarelik yeşil alanda yürüyüş ve koşu yolları, aktivite alanları ve çocuk parkı yer alacak. 

Proje kapsamında 4 bin 944 metrekare alan büyüklüğünde iki adet kreş ve bakim evi, 9 bin 496 metrekare alan büyüklüğünde dört adet Anaokulu, 16 bin 739 metrekare alan büyüklüğünde üç adet ilkokul, 17 bin 166 metrekare alan büyüklüğünde üç adet ortaokul, 8 bin 654 metrekare alan büyüklüğünde bir adet lise, 48 bin 83 metrekare alan büyüklügünde bir adet özel eğitim alanı için ayrıldı.

Belediye Evleri kentsel dönüşüm videosu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181