Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde görüşmeler başladı!
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında vatandaşlarla birebir görüşüyor. Etap etap görüşmelerin yapıldığı vatandaşlar, kafalarındaki soruların cevaplarını bizzat Başkan Çetin'den alıyor. Vatandaşları dinleyen ve müşavir firma yetkileri ile soruları cevaplayan Çetin, "Türkiye'nin her yerinden herkesin gelip incelemek isteyeceği bir kenti Adana'ya kazandıracağız. Bu projede halkın lehine olan şeyi yapacağıma söz verdim ve halkın lehine olan neyse onu yapıyorum. Ben bu projede halkımızın tarafındayım ve halkın avukatıyım. Oluşacak o muhteşem şehirde benim de emeğim olacağı için çok mutluyum" dedi.

ÇETİN, BELEDİYE EVLERİ HALKIYLA BULUŞTU
Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'ndeki 107 hektarlık kentsel dönüşüm projesinin onaylanmasının ardından başlanan Belediye Evleri sakinleri ile etap etap görüşmeler devam ediyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de bizzat katıldığı toplantılarda vatandaşlar sorularına yanıt bulma imkanına kavuşuyor.Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında etaplar halinde Belediye Evleri sakinleri ile bir araya gelerek görüşen Başkan Çetin, vatandaşları proje hakkında bilgilendiriyor, vatandaşların sorularını yanıtlıyor. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi Muhtarı Yemliha Yücel ile Belediye Evleri Mahallesi'nden bir grup vatandaşla önceki gün makamda bir araya geldi.

SORULARINA CEVAP BULDULAR
Kentsel dönüşüm projesinin etaplar halinde yapılacağına değinen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yapıların ruhsat tarihinden itibaren en fazla 24 ayda vatandaşlara teslim edileceğini anlattı. Bu süreçte hak sahiplerinin tamamına taşıma ve kira yardımı yapılacağını da hatırlatan Başkan Çetin, "Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesiyle, yaşanabilir, çağdaş ve Türkiye’nin en güzel yaşam alanlarından birini oluşturacağız. Bölge halkımızı kalkındıracağız. Bu proje ile Adana’da örnek bir kent oluşturuyoruz. Projemiz Adana'nın incisi olacak" dedi. Vatandaşların talebiyle Belediye Evleri Mahallesi isminin değiştirileceğini de sözlerine ekleyen Çetin, vatandaşların sorularını da müşavir firma yetkilileri ile teker teker yanıtladı. Açıklamaların ardından vatandaşlar tüm sorularına cevap bulmuş oldu.

"HALKIN LEHİNE OLANI UYGULUYORUZ"
Türkiye'ye örnek bir projeyle Adana’nın en gözde yaşam alanını oluşturacaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Çetin, "Adana'mızın, hatta Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projemiz ile Adana'nın en gözde yaşam alanını oluşturmuş olacağız. Burada kurulacak örnek şehir, kentimize ve ülkemize de kentsel dönüşüm alanında öncü olacak bir projedir. 1078 dönüm alanda Türkiye'nin her yerinden herkesin gelip incelemek isteyeceği bir kenti Adana'ya kazandıracağız. Halkın lehine olan şeyi yapacağıma söz verdim ve şimdi bunu uygulamaya geçiriyoruz. Ben bu projede halkımızın tarafındayım ve halkın avukatıyım. Oluşacak o muhteşem şehirde benim de emeğim olacağımı için çok mutluyum" diye konuştu.

Çukurova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181