'Yüreğir'in geleceği kentsel dönüşümde!'
Adana'nın Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve meclis üyeleri ile birlikte Akıncılar Mahallesi'ndeki Adana Romanlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Çelikcan, Yüreğir'de devam eden kentsel dönüşüm hamlesi ile ilçenin modern bir görünüme kavuşmaya başladığını dile getirdi.

Kentsel dönüşümü, bugünün bir projesi olarak değil, Yüreğir'in, Yüreğirlinin geleceği olarak görmek ve ona göre desteklemek gerektiğinin altını çizen Başkan Çelikcan, "Kentsel Dönüşüm aynı zamanda sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel dönüşümü de beraberinde getirecek. Biz adımlarımızı bu yönde atıyor, plan ve projelerimize bu çerçevede şekil veriyoruz" dedi.

Habertürk Adana Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181