Adana konut projeleri 2019!
Adana konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Adana'nın birçok yerinde yer alan Adana 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Adana inşaat projeleri 2019 listesi;

Tema Park Adana
Adana konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve 77 daireden oluşan Tema Park Adana projesinde 2+1 , 3+1 daireler planlanıyor. 3 bloğun yükseldiği projede dairelerin büyüklükleri 75 ila 105 metrekare arasında değişim gösteriyor. Adana Çukurova'da konumlandırılan projede 2+1 daireler 75 metrekare, 3+1 daireler 105 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Tema Park Adana projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Yeşilkent Green Life Adana
Toplam 630 konuttan oluşan Yeşilkent Green Life Adana projesi My Yeşil İnşaat imzası ile yükseliyor. 53.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Adana İncirlik Yeşilkent Evleri projesi şu anda Adana'da gelişmekte olan İncirlik bölgesinde konumlandırılıyor. 36 bloktan oluşan projede bir çok daire seçeneği alıcılarına sunuluyor. Yeşilkent Green Life Adana nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Adana konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Adana'da yeni konut projeleri ve Adana yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özhan 5 yıl önce

nereye başvuracaz yardımcı oıurmusunuz

banner182

banner181