Ask İnşaat'ın ilk projesi; Selman Suits
Emlak ve Arsacı olarak 1997 yılından itibaren inşaat ve emlak sektöründe olan Süleyman Kanlı konut sektöründe kaliteli ve konforlu yaşam alanları üretmek hedefi ile ASK İnşaat'ı kurdu. Tüm projeleri Sarıçam Çarkıpare de tamamı kendi arsalarında gerçekleştirecek olan Ask İnşaat ilk projesinin temellerini Selman Suits ile attı. Ask İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Kanlı sektöre ait tecrübelerini teknolojik gelişmeleri takip ederek ultra lüks daireler olarak bizlere sunmaya hazırlanıyor.

19 YILLIK TECRÜBE
19 yıllık mesleki izlenimlerim sonucunda, inşaat sektörünün ürün odaklı değil insan odaklı olduğu kanısına vardım. Burada ev alacak, aile kuracak bireylerin nelere ihtiyaç duyduğunu, nelere dikkat ettiğini bir evden beklentilerinin ne olduğunu tecrübe ve bilgi birikimlerim doğrultusunda tespit ettim ve bu tespitlerimin hizmete dönüşmesi amacıyla Ask İnşaat'ı kurdum. 1999 Adana depremi sırasında yaşanılan kayıpların ve hüznün birer ortağıydık. Bu kayıplarımızla birlikte "Yaşam Kalitesi" kavramım daha da benimsedik. Burada kalite ve konforu ön plana alacağımız kendi mevcut arsalarımızdan ilk inşaatımız olan Selman Suits projemizi oluşturduk. Edindiğim deneyimler sayesinde insanların sadece bir ev değil aynı zamanda sosyal bir yaşam alanı hedeflediğini gördüm. Hedefimiz; 2017 yılının başında Selman Suits projemiz ile aynı bölgede, 2+1,3+1, 4+1 gibi seçenekleri olan daire tiplerini büyütüp, ultra lüks kaliteli daireler inşa etmek" şeklinde konuşan Süleyman Kanlı, oğlu Müteahhit Ali Selman Kanlı ve kızı Genel Müdür Elvan Kanlı ile birlikte çıktıkları bu yolda Ask İnşaat'm kuruluşu ve ilk projeleri olan Selman Suits'ten bahsetti.

Selman Suits, içinde 1 + 1 ve 1,5+1 daire tipini barındıran, sağlığınız için spor salonu, saunası, buhar odası, keyifli saatleriniz için masa tenisi bilardo masası, çatı katında barbekü alam, şehrin müthiş manzarasını teleskop ve dürbün ile seyredebileceğiniz seyir tepesi ve kesintisiz elektriği ile sosyal bir yaşam vaat ediyor!

BARAJ GÖLÜNE 3 DAKİKA
Selman Suits, 150 m rakımı ile Adana sıcağından sıyrılıp serinliğin keyfini çıkarabileceğiniz, Seyhan Baraj Gölüne 3 dakikalık mesafesi ve doğa ile iç içe konumu sizlere eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

Hürriyet Adana Çukurova Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181