Başkan Çelikcan, Yüreğir Sosyal Konut Projesi inşaatını inceledi!
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi'nde devam eden 644 dairelik konut inşaatını gezdi. Göreve gelmeden önce verdiği bütün sözleri yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Çelikcan ''644 dairelik konut inşaatı hızla devam ediyor. Konutlar 1 yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecektir. Göreve gelmeden önce verdiğim sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yüreğirli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.'' şeklinde konuştu.

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirdiklerini ve ilçenin çehresini değiştiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ''Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi'nde yapılan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin inşaatı devam ediyor. Konut başvurularına şartları uyan vatandaşlarımız ay sonuna kadar başvurularını yapabilirler. Konut Başvurularını Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapabilirler. Başvurular tamamlandıktan sonra şartları uyan vatandaşlarımızı noter huzurunda çekilecek kura ile belirleyeceğiz Başvuru formu ve başvuru şartları ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.yuregir.bel.tr adresinde bulunmaktadır. '' diyerek çalışmaların aksamadan devam ettiğini belirtti.

Konutlardan şartları uygun olan bütün Yüreğirli vatandaşlarımız faydalanacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan '' Bütün amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak bir yuvaya kavuşmalarıdır. '' diyerek sosyal konut projesinin Yüreğir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük yatırım olduğunu belirtti.

Sosyal konut projesi ile dar gelirli vatandaşların da ev hayalinin gerçekleşeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Atakent Mahallemizde 644 konutluk projemizin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz 2018 yılı sonunda projeyi tamamlayıp noter huzurunda yapılacak kura ile konutlarımızı hak sahiplerine teslim etmektir. Sosyal konut yapmaya uygun alanlar olduğu zaman sosyal konut projesine devam etmeyi planlıyoruz. '' şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181