Kuzeytepe Panorama 360 projesinin detayları!
13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor olan Kuzeytepe Panorama 360 projesinin detayları belli oldu.

Dairelerinde panaromik göl ve orman manzarası yer alan Kuzeytepe Panorama 360 NZ Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Tüm daireleri 4+1 şeklinde planlanan Kuzeytepe Panorama 360 4 bloktan oluşuyor.


Daire büyüklükleri 210 ila 235 metrekare arasında değişim gösteren Kuzeytepe Panorama 360 Adana'nın yeni projeleri arasında bulunuyor. Toplam 108 daireden oluşan Kuzeytepe Panorama 360 Adana Balcalı'da inşa ediliyor.

Geniş sosyal alanlara sahip olan Kuzeytepe Panorama 360 projesinde; yürüyüş ve bisiklet parkuru, spor alanları, kafeterya, market, fırın, fitness salonu, sauna, hamam, tuz odası, buhar odası, plates salonu, kreş, sinema, sanat odası, kuaför, meyve bahçesi, hobi bahçesi, evcil hayvan barınakları, barbekü alanları, tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk alanları, kapalı ve açık otopark yer alıyor.

Kuzeytepe Panorama 360 nerede? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 teslim tarihi? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 iletişim!

Satış ofisi telefonu: 0538 406 19 85 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181