Miray Park'ta 1+1 daireler 99 bin TL'den başlıyor!
Toplam 144 dairenin bulunduğu Miray Park'ta 1+1 daireler 99 bin liradan başlıyor. Ayrıca projede son 15 dairenin satışları devam ediyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Miray Park projesinde dairelerin büyüklükleri 62 ila 112 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede 1+1 daireler 62 metrekare ile 74 metrekare, 2+1 daireler 83 metrekare ile 94 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklüğe sahip.

Basketbol sahası, futbol sahası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve kamelyaların yer aldığı Miray Park projesi Adana sarıçam konut projeleri arasında yer alıyor. Gizer İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.

Miray Park projesi nerede? Tıklayınız.

Miray Park projesi fiyat? Tıklayınız.

Miray Park projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181