Tekbaş City nerede yapılıyor?
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Tekbaş City nerede yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Tekbaş Yapı imzasıyla 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan Tekbaş City nerede yapılıyor sorusunun yanıtı şu şekilde; Adana'nın Seyhan ilçesinde konumlandırılan Tekbaş City konum ve Tekbaş City lokasyon detay ı ise şu şekilde; 

Adana Seyhan'da konumlanan projede aktivite alanları arasında; Çocuk oyun alanları, spor alanları, aqua yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, mini golf sahası, kütüphane, toplantı salonu, etüt merkezi, yetişkinler için oyun salonları, açık hava sineması, voleybol sahası, mescit, bahçe kamelyaları, basketbol sahası, futbol sahası,araç yıkama alanları, mangal alanı, yürüyüş parkuru ve kapalı otopark bulunuyor. Toplam 384 konut olarak tasarlanan Tekbaş City daire seçenekleri büyüklükleri 66 ila 138 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Tekbaş City nerede yapılıyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Tekbaş City teslim tarihi? tıklayınız.
Tekbaş City nerede? tıklayınız.
Tekbaş City fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181