Yeşilkent Green Life Adana nerede? İşte lokasyonu...
Toplam 630 konuttan oluşan Yeşilkent Green Life Adana nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yeşilkent Green Life Adana nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Adana'nın yeni gelişmekte olan bölgesi İncirlik'te konumlandırılan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca Yeşilkent Green Life Adana konum ve Yeşilkent Green Life Adana lokasyon bilgisi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır. 

40.000 metrekarelik yeşil alana sahip olan projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Konumu ile dikkat çeken projede ​birçok daire seçeneği alıcılarına sunuluyor. 53.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Adana İncirlik Yeşilkent Evleri projesi My Yeşil İnşaat Adana projeleri arasında bulunuyor. My Yeşil İnşaat imzası ile yükselen proje 36 bloktan oluşuyor.

Yeşilkent Green Life Adana nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Yeşilkent Green Life Adana teslim tarihi için tıklayınız.
Yeşilkent Green Life Adana fiyat için tıklayınız.
Yeşilkent Green Life Adana kampanya için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181