Ziyapaşa Concept Adana'ya büyük katkı sağlayacak!
Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında, 66 hak sahibi ikna edilerek. Kurtuluş Mahallesi, Ziya Paşa Bulvarı'nda inşa edilen proje 1+1,2+1,3+1 şeklindeki 131 daireden oluşuyor. 5 bin metre kare alan üzerinde 2 katlı otoparkı, 7/24 güvenlik, jeneratör, çocukların güvenle oynayabilecekleri açık ve kapak spor sahalarıyla konforlu bir yaşam alam sunan Ziyapaşa Concept, 2018 yılı başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yamaç GYG Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yamaç, projenin kent merkezinde site konseptindeki tüm beklentileri karşıladığım söyledi. Yürüme mesafesinde bu form atta bir yerleşim alanının bulunmadığı na dikkat çeken Yamaç. 140 araçlık kapalı otoparkı olan projede servet yatırılarak alınan araçlar da yağmurdan ve güneşten etkilenmeyecek. Merkezde üretilmekte olan işlerin yüzde 90'ından farkımız bu" dedi.

İki bloktan oluşan binada "A plus müşteri" kesimini hedeflediklerini vurgulayan Ziya Yamaç, " Beklentimiz şu: Bankaların veya fabrika müdürleri gibi üst düzey yöneticiler rotasyonla kente geldiklerinde otellerde kalıyor. 1,2 yıl gibi süre burada kalan bu insanlar 1+1 tipi dairelerimizi tercih edebilir. 2+1 dairelerimizi yeni evliler ya da az çocuklu çiftler için planladık. Şehir merkezini tercih eden çocuklu ailelere yönelik 3+1 tipi dairelerimizi hazırladık" diye konuştu.

Yamaç, 6306 sayılı yasa ile kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirdikleri bu proje ile kent ekonomisine toplamda yaklaşık 50 milyon lira ciroluk bir katkı sağlayacaklarını belirtti.

Mehmet Şahin / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181