Adana'da emeklilere 2. etap müjdesi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), Adana'da emeklilere yapacağı 300 konut için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 8 bin 133 emeklinin müracaat ettiği konutların belirlenmesi için spor salonunu dolduran emekliler büyük heyecan yaşadı. Vali Mustafa Büyük, "Konutlar için aşırı derecede talep olunca Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı, ikinci etap çalışması için en kısa sürede müjdeyi verecek" dedi.

2. ETAP MÜJDESİ

Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mahallesi'nde 532'si 2+1, 293'ü 3+1 şeklinde inşa edilecek ve 300'ü emeklilere verilecek konutların kura çekimi Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleşti. Vali Mustafa Büyük, "Herkesin bir ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuştuğunu biliyoruz. Bu konutlara talep beklenenden çok fazla oldu. İkinci etap konut çalışması için bakanımız beklenen müjdeyi verecek. İnşallah hepiniz başınızı sokacak konutlara kavuşacaksınız" diye konuştu.

Sabah Adana Güney Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181