Adana'da TOKİ yapılacak yerler 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Adana'da Toki yapılacak yerler 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Adana'da Toki yapılacak yerler 2019 detayları şu şekilde;
Toki 50 bin konut Adana kapsamında Adana Tufanbeyli toki ve Adana Sarıçam Toki projesi için talep toplanıyor. Tufanbeyli ve Sarıçam'da hayata geçirilecek olan projelerin konum ve adres bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. 

Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan  Adana Toki başvurusu 2019 tarihleri 6 Mart'ta başladı ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Adana Tufanbeyli Toki 
Adana Tufanbeyli toki için talep toplanıyor. Projede brüt 104 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 76 adet konut ve brüt 127 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 64 adet konutlar yer alacak. Adana Tufanbeyli Projesi kapsamında inşa edilen Toki 50 bin konut adana için başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana Tufanbeyli Şubesi aracılığı ile kabul edilecek.

Adana Sarıçam Toki
Ayrıca Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 1135 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan konutların başvuruları 11 Mart 2019 itibariyle başladı. Adana Sarıçam Toki başvuruları 19 Nisan 2019 tarihinde sona erecek. Adana Sarıçam TOKİ ödeme planı ve fiyatları için tıklayınız.

Adana Tufanbeyli Toki fiyatları ve ödeme planı detayları için tıklayınız.
Toki Tufanbeyli satış duyurusu için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Adana'da Toki yapılacak yerler 2019 detaylarını sizler için araştırdık. adana toki 2019 nerede yapılacak ve toki adana da nerede ev yapacak 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181