Adana Seyhan TOKİ 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Adana Seyhan TOKİ 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Adana Seyhan TOKİ 2018 detayları netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.re' adresinde yer alacak. 

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek olan TOKİ Adana Seyhan projesinin 1. etapta yer alan 627 konutun ihalesi 23 Mayıs'ta 2. etapta yer alan 923 konutun ihalesi 24 Mayıs'ta yapılacak. İki ihalesinin de 14:30'da gerçekleştirileceği proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Toplam 1550 konutun bulunduğu projenin 1 etap kapsamında 22 adet dükkan ve 2. etap kapsamında 14 adet dükkan inşa edilecek. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. TOKİ Adahan Seyhan ihalelelerinin yapılacağı yerin açık adresi açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Adana Seyhan TOKİ 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181