Adana TOKİ satışları 2018!
Adana TOKİ satışları 2018 ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten TOKİ Asana projelerine de devam ediyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. 

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve açık satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Adana TOKİ satışları 2018 listesi;

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Adana Sarıçam Buruk TOKİ başvuruları 24 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihinde sona erecek. Başvurular T.C. Ziraat Bankası AŞ. ve T. Halk Bankası AŞ. tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Adana Sarıçam Buruk TOKİ başvuruları ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Ceyhan TOKİ projede satışlar 4 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 3+1 nitelikli 2 konut ve 2+1 nitelikli 3 konutun satışa satışa sunulacağı projede yer alan dairelerin satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İli Ceyhan İlçesi Şubeleri tarafından yapılacak. Ceyhan TOKİ satış detayları için tıklayınız.

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamında inşa edilen 9 adet konutun satışa sunulacağı Seyhan Barış TOKİ projesinde satışlar 4 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İli Şubeleri tarafından yürütülecek. Seyhan Barış TOKİ satış detayları için tıklayınız.

Adana TOKİ satışları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181