Sosyal konut projesi Adana!
Konut alıcıları tarafından merak edilen Sosyal konut projesi Adana detaylarını sizler için araştırdık.

67 ilde 140 proje ile ve Toki 50 bin konut Adana projeleri kapsamında inşa edilecek konutlar belli oldu. Sosyal konut projesi Adana detayları şu şekilde; Toki sosyal konut projesi Adana kapsamında Adana Tufanbeyli Toki ve Adana Sarıçam Toki projeleri inşa edilecek. 

50 bin sosyal konut Adana projesi başvuru ne zaman?

Adana Toki 2019 Tufanbeyli
Alt gelir ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan Adana Toki 2019 Tufanbeyli detayları şu şekilde; 

Toki 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Adana Tufanbeyli toki için talep toplanıyor. Adana Tufanbeyli Projesi için başvurular 6 Mart ile 19 Nisan aralığında T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana Tufanbeyli Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. Projede brüt 104 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 76 adet konut ve brüt 127 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 64 adet konutlar yer alacak.

Adana Tufanbeyli Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi için tıklayınız.

Adana Toki 2019 Sarıçam
Toki imzası ile alt gelir ve orta gelirli vatandaşlar için inşa edilecek olan Adana Toki 2019 Sarıçam detayları şu şekilde;

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 1135 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan konutların başvuruları 11 Mart 2019 itibariyle başladı, 19 Nisan'a kadar devam edecek. Başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Adana Sarıçam Toki kura tarihi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır.

​Adana Sarıçam Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Sosyal konut projesi Adana ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181