TOKİ Adana 2019 kura çekilişi ne zaman?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki Adana 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Adana 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan adana 2019 toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları belli oldu. Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Toki adana kura sonuçları listesinin belli olacağı Adana Sarıçam kura töreni 19 Haziran'da gerçekleşecek. 2+1 ve 3+1 planında konutların inşa edileceği Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi netleştiğinde sayfamızda yer alacak.

Adana Tufanbeyli Toki 
Adana Tufanbeyli toki projesinde brüt 104 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 76 adet konut ve brüt 127 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 64 adet konutlar yer alacak. Adana Tufanbeyli Projesi kapsamında inşa edilen Toki 50 bin konut adana için başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana Tufanbeyli Şubesi aracılığı ile kabul edildi.
Adana Tufanbeyli Toki fiyatları ve ödeme planı detayları için tıklayınız.

Adana Sarıçam Toki
Ayrıca Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 1135 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan konutların başvuruları 11 Mart 2019 itibariyle başladı. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilen konutların yer aldığı Adana Sarıçam Toki başvuruları 19 Nisan 2019 tarihinde sona erdi.
Adana Sarıçam TOKİ fiyatları ve ödeme planı için tıklayınız.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Toki Adana 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. toki adana 2019 kura ne zaman ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181