TOKİ Adana Buruk alt gelir kura sonucu! 16 Şubat 2018
Adana'da hayata geçirilen TOKİ Adana Buruk alt gelir kura sonucu listeleri yayınlandığında www.emlaksayfasi.com.tr'de paylaşılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen TOKİ Adana Buruk alt gelir kura sonucu listesini belirleyecek olan kura töreni 16 Şubat 2018 tarihinde saat 09:00'da Adana Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Gerçekleştirilecek olan kura töreninden sonra sonuçlar açıklanacak.

356 adet 2+1 nitelikli alt gelir grubu konutun satışa sunulduğu Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut projesi kura töreni ile 'Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası' çekilecek. Yapılan kura töreni neticesinde 356 adet konutun hak sahipleri belirlenmiş olacak. Hak sahibi olan kişiler gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalamaya başlayacaklar.

TOKİ Adana Buruk alt gelir kura sonucu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181