TOKİ Adana'da 1 konut ve 8 iş yerini açık artırma ile satışa çıkaracak!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Adana'da 1 konut ve 8 iş yerini açık artırma ile satışa çıkaracak.

Müzayede ile satışların gerçekleştirileceği Adana TOKİ konut satışları 4 Aralık 2018 Salı günü sat 14:00'da yapılacak. TOKİ açık artırma 2018 TOKİ Merkez Bina Konferans Salonu Bilkent - Çankaya / ANKARA ve İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL adreslerinde yapılacak. Ayrıca TOKİ müzayede 2018 için internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

Seyhan'da 6 işyeri, Ceyjan'da 2 işyeri ve Sarıçam'da 1 konut olamak üzere toplam 9 adet taşınmazsın satılacağı Adana TOKİ açık artırma satışları kapsamında 2+1 planında satışa sunulan dairenin muhammen bedeli ve satış fiyatları kdv hariç 109 bin 460 TL'den başlıyor. Büyüklükleri 32,91 metrekareden başlayan Adana TOKİ satılık işyerlerinin ise fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde T.C.Ziraat Bankası A.Ş. ve T.Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerine talip oldukları her taşınmaz için ayrı ayrı;
- muhammen bedeli 99.999.- TL ye kadar olanlar için 5.000.-(Beşbin) TL, 
- muhammen bedeli 100.000 - 349.999.- TL’ye kadar olanlar için 10.000.-(Onbin) TL,
- muhammen bedeli 350.000 – 999.999.- TL’ye kadar olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL,
- muhammen bedeli 1.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 100.000.-(Yüzbin) TL,  katılım teminatı ödemek zorundadırlar.

Katılım teminatını ödeyen ve teklif vermek için işbu şartnameyi imzalayan her bir gerçek veya tüzel kişiye her bir katılım teminatı için bir bayrak numarası verilecektir. En yüksek teklifi veren katılımcının bayrağı alınacaktır.

Açık artırmaya katılım için;
-Katılım teminatı tahsilat makbuzu,
-Her sayfası teklif sahibi tarafından imzalanmış işbu şartname; tıklayınız.
-Teklif veren tüzel kişi ise; temsile yetkili olunduğunu gösterir yetki belgesi,
-Vekaleten katılıyorsa; gerçek veya tüzel kişiyi temsile, ilzama, teklif vermeye, ihaleye katılmaya, ihale bedelini ödemeye v.b. yetkili olduğuna dair özel yetkiyi içeren vekaletname

toplantı öncesi Emlak Yönetim yetkililerine salonlardaki stanta teslim edilecektir. İnternet katılımı ihale tarihinden 1 gün önce kapatılacaktır. 

Adana TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181