TOKİ Adana'da 9 işyeri 16 Temmuz'da satışa çıkıyor!
2 projede geçerli olacak olan TOKİ Adana'da 9 işyeri 16 Temmuz'da satışa çıkıyor.

Adana Kozan 1.Etap projesinde 6 işyeri ve Adana Yüreğir Kışla Projesinde 3 işyeri olmak üzere toplam 9 adet işyeri ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre işyeri seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Adana projesinde yer alan işyerlerinin satışları 16 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. TOKİ işyeri satışları  T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin tüm şubelerinde gerçekleştirilecek. Projede satışa sunulan işyerlerinin fiyatları 10 bin TL ila 200 bin TL arasında değişiyor.

Ayrıca TOKİ Adana haricinde Bitlis Merkez 302 Konut Projesinde 13 işyeri, Kayseri Bünyan Büyüktuzhisar Projesinde 4 işyeri, Konya Meram Gödene 804 Konut Projesinde 10 işyeri, Şanlıurfa Viranşehir Projesinde 11 işyerini de aynı tarihler arasında satışa sunacak.

TOKİ Adana işyeri satış fiyatları için tılayınız.

TOKİ Adana işyeri satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181