Adıyaman kentsel dönüşüm alanında zemin etüdü sondajlarına başlandı!
Cumhurbaşkanlığı kararı ile ‘acele kamulaştırma kararı’ alınan Adıyaman’daki 8,5 hektarlık kentsel dönüşüm alanında zemin etüdü sondajlarına başlanıldı.
   
Bakanlar Kurulu tarafından olası bir depremde riskli bölge olarak ilan edilen Adıyaman’da daha önce açıklanan 41 hektarlık kentsel dönüşüm alanının ilk etabı olan 8,5 hektarlık alan için ‘acele kamulaştırma kararı’ alan Cumhurbaşkanlığı’nın adlığı karar sonrası çalışmalar hızlandırıldı.
   
TOKİ tarafından yetkilendirilen GEDAŞ firması tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen alanda zemin etüdü sondajlarına başlanıldı. Toplamda 63 sondajın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgi aldı.
   
Başlatılan çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, “Kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunduk. İlk etap zemin etüdleri için sondaj çalışmalarına başlanıldı. Sağlıklı, güvenli ve modern yapılarla model bir il oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Adıyaman Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181