Adıyaman Mara ve Musalla mahalleleri kentsel dönüşümü için uzlaşma görüşmeleri başladı!
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Mara ve Musalla mahallelerinde başlatılan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen nokta hakkında bilgi vererek, " dedi.. İnşallah uzlaşma görüşmelerinden hemen sonra yaklaşık 500 konutluk çalışmalar başlayacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ‘acele kamulaştırma kararı’ alınan Mara ve Musalla mahallelerini kapsayan 8.5 hektarlık 1. etap kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen noktayı değerlendiren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, taşınmazlarla ilgili tespit verilerinin listelendiğini ve askıya çıkarıldığını söyleyerek, “12 Ekim itibariyle hak sahipleriyle görüşmelere başladık” dedi.

Musalla Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’nde gerçekleştirilen görüşmelerin tamamlanması ile konut inşasına hızlı bir şekilde başlanacağını da sözlerine ekleyen Başkanımız, şunları dile getirdi: “Yaklaşık 5 yıldır Adıyaman’ın gündeminde olan kentsel dönüşüm projesi, Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanan kararname ile yaklaşık 8.5 hektarlık bir alanda başlayacak inşallah. Şu an icmal listesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kadın Danışma Merkezi büromuzdaki Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisinde askıda. 12 Ekim Pazartesi günü askıya çıkarılan liste, 27 Ekim Salı gününe kadar yani 15 gün boyunca askıda kalmaya devam edecek. Bu süre içerisinde bilgilerin teyit edilmesi ve vatandaşlarımızın hak kaybına uğramaması için hak sahiplerinden Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’ne müracaat etmelerini istiyoruz. İnşallah, uzlaşma görüşmelerinden hemen sonra da yaklaşık 500 konutluk çalışmalar başlayacak. Şimdiden şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun.”

Adıyaman Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181