Afyon kentsel dönüşüm mahalleleri!
Depreme dayanıklı ve modern konutların inşa edileceği Afyon kentsel dönüşüm mahalleleri detaylarını sizler için araştırdık.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Afyonkarahisar Valiliğinde yaptığı basın açıklamasında Afyon kentsel dönüşüm 2019 detaylarını duyurdu. Bu kapsamda Afyon kentsel dönüşüm nerelerde ve Afyonkarahisar kentsel dönüşüm son dakika detayları açıklandı. Bu kapsamda 2019 yılı içerisinde Afyon kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 3 alanda toplam 1.750 konut inşa edilecek.

İşte Afyon kentsel dönüşüm mahalleleri şu şekilde;
Afyon İmaret Camii çevresi kentsel dönüşüm projesi, Afyon Mısri Cami çevresi kentsel dönüşüm projesi ve Afyon Küçükçobanlı - Dörtyol Mevki Kentsel Dönüşüm Projesi olmak üzere 3 alana ayrılan Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projeleri ile yerel mimariye uygun, 3-4 katlı konutlar yapılacak.

Afyon İmaret Camii çevresi kentsel dönüşüm projesi
2013 yılında başlayan 250 metrekarelik alanda Afyon İmaret Camii çevresi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde 2019 yılı içerisinde 500 konut inşa edilecek. 3200 hak sahibinin bulunduğu kentsel dönüşüm projesinde etaplar şeklinde konut üretilemeye devam edecek.

Afyon Mısri Cami çevresi kentsel dönüşüm projesi 
170 bin metrekarelik alanı kapsayan Afyon Mısri Cami çevresi kentsel dönüşüm projesi içinde ilk etapta 500 konut 2019 yılı içinde inşa edilecek. 

Afyon Küçükçobanlı - Dörtyol mevki kentsel dönüşüm projesi
Afyon Kentsel Dönüşüm mahalleleri sakinleri; oturdukları bölgeden yada Afyon Küçükçobanlı - Dörtyol mevki kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde inşa edilecek olan 750 konutluk projeden daire seçimi yapabilecekler. Az katlı mimari, sosyal alanlar ve bahçeler yer alacağı Afyon Küçükçobanlı - Dörtyol mevki Kentsel Dönüşüm projesi içinde üreticek olan 750 konutun 2019 yılı içinde çalışmalarına başlanacak.

Afyon kentsel dönüşüm mahalleleri detaylarını sizler için derledik. Afyonkarahisar kentsel dönüşüm yeni haber ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181