Afyonkarahisar Alaca Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları başladı!
Belediyemizin 3 yıldır üzerinde çalıştığı "Alaca Kentsel Dönüşüm Projesi" hayata geçiriliyor. Yaklaşık 150 hissedar ile büyük çoğunluğu satın alma, kısmen ise karşılıklı anlaşma şeklinde Alaca Cami karşısındaki adada uygulama çalışmasına başlandı. A ve B olmak üzere 2 bloktan oluşan projede 16 dükkan ve 26 daire bulunuyor.

A blok 3 kat olarak yapılacak ve 4 dükkan, 8 daire olarak düzenlenecek. Ben blok ise 4 kat 11 dükkan, 18 daire olarak projelendirildi. Belediye Başkanı Fatih Kayacan yaptığı açıklamada "Göreve geldiğimizde Bolvadin'in silüetini değiştireceğiz demiştik. Atıl durumdaki Gillak pasajı ve Tedaş karşısında bulunan çalışmamız bu hedefimizin bir parçasıydı. Şimdi 'yapılamaz' denilen Alaca projemiz başladı. Bize güvenerek projemize destek veren hissedar ve mülk sahibi hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Alaca Projemiz en kısa sürede tamamlanarak, Bolvadin'e; Kadim Kent'e yakışır bir görünüm kazandıracaktır. Belediye olarak bu projelerimizi hız kesmeden devam ettireceğiz." dedi 

Bolvadin Belediye

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181