Afyon Dinar TOKİ Evleri'nde 37 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Afyon Dinar Toki Evleri'nde 37 konut bugün kurasız satışa çıkıyor.

3+1 planında inşa edilen 37 konutun satışa sunulacağı Afyon Dinar Toki Evleri satışları 01 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Afyon Dinar Toki konutları satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Dinar / Afyon şubesi tarafından yürütülecek. Bu kapsamda Dinar Suçıkan Toki satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Dinar Suçıkan TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayınız.
Dinar Suçıkan TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Afyon Dinar satılık TOKİ Evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181