Afyon Dinar TOKİ hak sahipleri belli oldu!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde inşası devam eden 81 konutun hak sahipleri gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Kura töreni Haydarlı Park Kıraathanesinde noter huzurunda yapıldı. Projede konut sahibi olan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Yıllardır ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, hayallerinin gerçekleştirmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yatay mimari konseptinde olan konutların yükseklikleri zemin+3 olarak yapılıyor. Dar gelirli vatandaşlara yönelik olan konutlar 2+1 planında inşa ediliyor.

Projenin cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplama, dekoratif pencereler,  söveler ve kat silmeleri kullanıldı. Projeyle yerleşim alanı nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181