Afyon Gazeteciler Derneği Toplu Konut projesi teslimat aşamasında!
Afyonkarahisar Belediyesinin girişimleri ile Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Afyonkarahisar Belediyesi, Gazeteciler Derneği Toplu Konut projesinde hayata geçirilen 214 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlanarak anahtar teslim aşamasına gelindi.

15-31 Ağustos tarihleri arasında anahtar teslim işlemlerinin yapılacağı konutlar için alıcıların, ilk olarak satışa aracılık eden Halk Bankası Kocatepe Afyonkarahisar Şubesine konutlarına ilişkin KDV tutarını yatırmaları gerekiyor. 3065 sayılı KDV kanununu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarının nakit olarak ödenmes gerektiği bildirildi. Alıcıların bir sonraki gün konutlarını teslim almak üzere müşavir firms 'Üçer Mühendislik ve Müşavirlik AŞ. nin" Afyonkarahisar Belediyesi, Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunmaları istendi.

Gazete 3

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181