Afyon Şuhut TOKİ Evleri teslimleri bugün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Şuhut Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afyon Şuhut TOKİ Evleri teslimleri bugün başlıyor.

Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Afyon Şuhut TOKİ Evleri teslimleri 23 Mayıs 2018 ve 8 Haziran 2018 tarihleri arasında yer alacak. 412 adet konutun bulunduğu projede konut teslimleri program kapsamında yapılacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; Söz konusu konutların iskâna açılması ile birlikte yönetim hizmetleri 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu, İdaremiz ile imzalamış bulunduğunuz; “Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” ve Yönetime ilişkin diğer mevzuatlar kapsamında; Toplu Konut İdaresinin gözetim ve denetiminde yapılmaktadır. İskândan kaynaklanan yönetim hizmetlerinin görülebilmesi için ilgili mevzuatlar çerçevesinde aşağıda belirtilen Ortak Gider Aidatının ilgili bankaya; HAK SAHİBİNİN ADI-SOYADI, BLOK VE DAİRE NUMARASI’nın (ileride ortaya çıkabilecek karışıklıkları önlemesi bakımından) açık şekilde yazılarak/yazdırılarak ödenmesi gerekmektedir. 

Afyon Şuhut TOKİ Evleri teslim programı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181