Afyon TOKİ açık satış listesi Ocak 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Afyon TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda Afyon'da satışa sunulan TOKİ Evleri satışları sürüyor.

İşte Afyon TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 şu şekilde;

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Dinar Suçıkan TOKİ Evleri satışları 17 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 3+1 planında inşa edilen konutların satışa sunulacağı Afyon Dinar Toki konutları satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Dinar / Afyon şubesi tarafından yürütülecek.
Dinar Suçıkan TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Afyonkarahisar Bayat 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Afyon Bayat TOKİ 3. etap satışları 28 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 167 adet 2+1 alt gelir grubu ve 42 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Afyon Bayat 3 etap TOKİ satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.
Afyon Bayat TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Afyonkarahisar Sinanpaşa Ahmetpaşa Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Afyon Sinanpaşa TOKİ satışları 21 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 42 adet 3+1 alt gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Afyon Sinanpaşa TOKİ Evleri satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Sinanpaşa/Afyonkarahisar şubesi tarafından gerçekleştirilecek.
Afyon Sinanpaşa TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Afyon TOKİ açık satış listesi Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Afyon TOKİ satılık daireler ve Afyon TOKİ Evleri satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181