Dazkırı TOKİ kura çekimi 16 Ağustos'ta yapılacak!
Dazkırı Kaymakamılığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile yürütülen Afyonkarahisar Dazkırı Toplu Konut Projesi konut kura töreni 16 Ağustos 2018 Perşembe günü yapılacak.

İlçemizin Esentepe Mahallesinde devam eden ve tamamlanmak üzere olan Dazkırı Toplu Konut Projesi 1 adet cami, 1 adet ticarethane ve 142 konuttan oluşuyor.

Dazkırı Kaymakamılığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri ile hak sahiplerinin katılımı ile noter huzurunda yapılacak konut kura töreni 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 13.30 da Dazkırı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Her bloğu 16 daireden her katı 4 daireden oluşan ve yatay mimariye önem verilen projede 5 blok 2+1, 4 blok ise 3+1 dairelerden oluşuyor. 
Proje tamamlandığında; çevre düzenlemesi ve sosyal donatıları ile Dazkırı'nın en büyük toplu yaşam alanı olacak.

Dazkırı Kaymakamlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181