Dinar TOKİ kuraları çekildi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Dinar TOKİ kuraları çekildi.

800 adet konutun yer aldığı Dinar TOKİ kuraları bugün (5 Eylül 2018) saat 10:00'da Dinar Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda çekildi. Yapılan konut belirleme kura töreni ile 800 adet konutun hak sahipleri belli oldu.

Afyon Dinar 3. Etap Kaymakamlık projesi kapsamında hayata geçirilen Dinar TOKİ projesinde dairelerin 407’si 2+1, 303’ü 3+1 ve 90’ı ise 4+1 planında inşa ediliyor. Mahalle konseptine sahip olan proje Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi, İncirli Mahallesi’nde konumlanıyor. 

İhalesinin 12 Haziran 2017 tarihinde yapıldığı Dinar TOKİ projesi kapsamında 9 dükkânlı ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. Projenin cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplama, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler ve söveler kullanıldı.

Dinar TOKİ kuraları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Dinar TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevgi gümüşsoy 6 yıl önce

Tmm

banner182

banner181