TOKİ Afyon Dinar 86 konut'un inşası devam ediyor!
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürlüğünden Ali Özdemir ve beraberindeki heyet ile Dinar’a bağlı Suçıkan Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi adı altında yapımı devam eden 86 konutun inşaat alanına gelerek bazı incelemelerde bulundu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen alanda şantiye şefi Zeki Haspolat ile görüşen Başkan Acar daha sonra yüklenici firma olan Güngör İnşaat Sahibi Hasan Güngör’den konutlar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Bütün daireleri tek tek inceleyen ve evlerin kalitesini ölçen Başkan Acar burada yaptığı açıklamada, konutların son derece kaliteli ve ultra lüks olarak yapıldığını, her dairenin ebeveyn banyolu olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Dinar Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde yapılan konutlar yükselmeye başladı. İlçeye Afyonkarahisar yönünden giriş yapıldığında çok güzel bir görüntü oluşturan 86 konutun devamı inşallah ilerleyen dönemlerde gelecek. Toplamda 213 adet konuta tamamlanacak olan bu evler ilçeye ayrı bir güzellik katacak” dedi.

Evlerin ne zaman teslim edileceğini de söyleyen Belediye Başkanı Saffet Acar açıklamasının devamında şöyle konuştu, “Temel atım tarihinden 450 takvim günü içinde teslim edilecek olan evler, tünel kalıp sistemiyle, C2 tipi bürüt 120 M2, 3+1 şeklinde yapımı devam ediyor. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesinin içerisinde yer alan konut sayısının önceden 213 adet olduğunu ancak bazı görüşmeler ve planlar dâhilinde önce 86 adet geriye kalanın ise ikinci bir proje olarak yapılmasına karar verildi. Bu evler öncelikli olarak hak sahiplerine, diğer kalan konutlar ise satışa çıkarılarak vatandaşlarımız tarafından almaları sağlanacaktır. İlçemize ne yapılması gerekiyorsa, Dinar Belediyesi, Personellerim ve şahsım adına her daim hazırız. Dinar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dinar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181