TOKİ Afyon İscehisar kura çekilişi 22 Aralık'ta!
İscehisar Belediyesi ile TOKİ tarafından ortaklaşa yürütülen 407 konutluk proje kapsamında, “Konut Belirleme Kurası” yapılacak.

Konut Belirleme Kurası TOKİ tarafından 22 Aralık Cuma günü İscehisar Belediyesi Düğün Salonunda saat 14:00’de noter huzurunda gerçekleşecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; 22 Aralık Cuma günü TOKİ yetkililerince noter huzurunda Konut Belirleme Kurası ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. İlçemizde yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaası aralıksız devam ediyor. 1. Etap TOKİ konutlarımızı 2018 yılı içinde teslim edeceğiz.  2. Etap TOKİ konutları ile ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. Ön talep başvurularını aldık. Yer tahsisi konusunu ve diğer ön değerlendirmeleri tamamladıktan sonra inşallah çalışmalarımızı neticelendireceğiz.  İlçemiz için bir hayaldi gerçek oldu. Herkesin evi olsun diyerek çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın yoğun ilgisine cevap vermek için çalışıyoruz. Çalışmalarımız şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ projesi başvuru listesi aşağıda yer almaktadır. Başvuruda bulunan vatandaşlarımızın belirlenen gün ve saatte Belediyemiz düğün salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

İscehisar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181