Akpınar Dönüşüm Ofisi neden yıkıldı? İşte yanıtı...

Akpınar ve 1050 Konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları için kurulacak olan ve inşaatına başlanan iletişim ofisi ani bir karar ile Osmangazi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Osmangazi Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve Mudanya yolu üzerinde yapımına başlanan kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisinin yıkılması bölgedeki vatandaşlar tarafından büyük bir merak uyandırdı. Belediye ekipleri tarafından sabah saatlerinde yıkımı gerçekleştirilen ofisin gerekli izinleri almadan yapılması nedeniyle yıkıldığı ve gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından tekrar hizmete açılacağı belirtildi.

Yıkım hakkında EmlakSayfasi.com.tr'ye açıklama yapan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, Akpınar ve 1050 Konutlardaki hak sahiplerinin bu konudaki merakını anlayışla karşıladıklarını ve çok kısa bir süre içinde gerekli izinlerin alınarak inşaatın yeniden başlayacağını belirtti.


Utku ÇALIŞKAN / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181