Mescioğlu'ndan Akpınar için kentsel dönüşüm açıklaması
Line Tv'de yayınlanan Emlak Sayfası programında Utku Çalışkan'ın konuğu olan İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Akpınar mahallesi için düşünülen kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İMSİAD olarak Bursa'nın bütünü ile ilgili faaliyetler yürüttüklerini söyleyen Başkan Mescioğlu,"Akpınar ve 1050 konutlar Bursa için önemli bir bölge. Bu alan ile ilgili Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda önemli planlar geliştirdik. Akpınar ve 1050 konutlar bölgeleri münferid olarak değil bütüncül bir dönüşüm ile yenilenmelidir. Nüfus yoğunluğunu arttırmadan oluşturulacak planlar ile bu bölge yeni bir cazibe alanı olabilir. İmsiad olarak Bursa'ya değer katacak her çalışmanın içinde yer almak bizim asli görevlerimiz arasında geliyor. Bu amaçtan yola çıkarak gerek sermaye yapısı gerekse de marka değerlerimizle Akpınar için güzel bir dönüşüme imza atabiliriz. Bursa inşaat sektörünün en güçlü ve en değerli markalarının içinde olduğu İMSİAD, bunu yapabilecek potansiyele fazlasıyla sahiptir" dedi.

MESCİOĞLU "AKPINAR KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNÜ BURSALI MARKALARIN YAPMASI RİSKİ DÜŞÜRÜR"

Kentsel dönüşüm projelerinin riskli çalışmalar olduğunu ve her aşamasında dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Namık Ziya Mescioğlu,"Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Bursa'ya değer katan ve oradaki vatandaşlarımızın mutlu olacağı bir proje olmalıdır. Bunun içinde hem bölgeyi hemde kenti iyi tanımak gerekiyor. Tüm kent dinamiklerinin hem fikir olduğu ve destek verdiği bir kentsel dönüşümden tüm taraflar kazançlı çıkar. Özetle İmsiad olarak, Akpınar'da ki kentsel dönüşüm için güzel bir teklifimiz olabilir. Kendileriyle görüşmekten memnun oluruz" dedi. 

Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181