Aksaray Belediyesi metruk bina yıkımlarına devam ediyor!
Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk yapıların yıkımlarına devam ediyor. Aksaray’da huzur ve güvenin tesisine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Aksaray Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve kentsel tasarım müdürlüğü tarafından tespit edilen kokulu madde ve alkol bağımlılarının yuvası haline gelmiş metruk binaların yıkımı sürdürülüyor.

Aksaray belediyesi Fen İşleri ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Şeyh Hamit Mahallesi 22.cadde üzerinde bulunan metruk bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi yetkilileri,  metruk yapıların yıkımlarını, bina sahiplerinin veya mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarlarının dilekçelerine istinaden gerçekleştirildiğine dikkat çekerek “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların, gerekli izinlerin alınmasının ardından kontrollü bir şekilde yıkımını gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yetkililer, “Mahallelerimizde, terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini her şeyden daha çok önemli. Mahalle muhtarlarımız ile metruk binalar hakkında zaman zaman istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan müdahale ederek çözüm üretebiliriz” şeklinde konuştular.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181