Aksaray TOKİ-Akin Yolu yakında bitecek!

Aksaray Belediyesi, TOKİ-AKİN yolunun belediye mücavir alanı içinde kalan 1200 metre mesafedeki yolda genişletme ve zemin sertleştirme çalışması yapıyor.

 Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akin yolunun genişliğini 11 metreye çıkararak PMT serme zemin sertleştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

 Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak şehrin her yerinde olduğu gibi TOKİ-Akin yolunda da çalışma yaptıklarını ifade ederek. “Aksaray belediyesi olarak Altyapı, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, yeni yollar, asfalt derken çok yoğun bir çalışma dönemine girdik. Bu çalışmalar kapsamında daha önce söz verdiğimiz gibi Akin yolunu yapacağımızı ifade etmiştik. Özel İdare kendi alanında çalışma yaptı. Bizlerde kendi mücavir alanlarımızda kalan 1200 metrelik mesafede çalışma başlattık. Fen işleri ekiplerimiz Akin yolunu genişlettiler. Ardından da zemin sertleştirme çalışmalarına başladılar. Şu anda o bölgede yoğun bir çalışmamız var. Zemin tamamlandıktan sonra 1200 metrelik yolun sıcak asfaltını atarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu. 

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181