Başkan Yazgı, Cumhuriyet Mahallesinde incelemelerde bulundu!
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, işlerinin yoğunluğuna rağmen dış birimlerde yapılan belediye çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Yazgı, beraberindeki başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesinde Genç Osman Parkında ve proje yapılması hedeflenen bazı bölgelerde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.  Başkan Yazgı, Cumhuriyet Mahallesinde Muhtar Mustafa Önder Oğuz’la da bir araya gelerek bölgeye yapılacak Kadın Aktivite Merkezinin yapılacağı yer konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallesinden oluşan TOKİ bölgesine çok önemli hizmetler yaptıklarını ve bunların başında da devasa büyüklükteki Genç Osman Parkının geldiğini ifade eden Başkan Yazgı, binlerce insanın yaşadığı bölgede öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetler yapıldığını belirterek, altyapı ve asfaltın yanı sıra sosyal ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte Kadın Aktivite Merkezi yapacaklarını kaydetti. 

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181