Aksaray Sultanhanı TOKİ teslimleri 22 Şubat 2021'de sona erecek!

Aksaray Sultanhanı 253 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Aksaray Sultanhanı Toki teslimleri 22 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sultanhanı Belediyesi aracılığı ile hayata geçirilen Aksaray Sultanhanı Toki teslimleri 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle başladı. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Aksaray Sultanhanı Toki evleri teslim tarihi 22 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek.

253 adet konutun teslim edileceği projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde “Prokon Müh. Ve Müş. A.Ş. & Beşer Müh. Ve Müş. Ltd. Şti. Ortak Girişimi"Aksaray Sultanhanı 253 Konut projesi Toplu Konut şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Aksaray Sultanhanı Toki anahtar teslim programı için tıklayınız.

Aksaray Sultanhanı Toki teslimleri detaylarını sizler için derledik. Aksaray Sultanhanı Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181