Alpiş Tuana Evleri'nde bayramdan sonra anahtarlar teslim edilecek!
Bursa inşaat sektörünün öncü firmalanndan olan Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 2015 yılının Eylül ayında, yaklaşık 11 ay önce başladıklarını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, projeyi taahhüt ettikleri bitiş tarihinden 4 ay önce tamamladıklarını belirtti. Kurban Bayramı sonrası anahtar teslimi yapacakları müjdesini veren Karaalp "Projemizi 11 ayda tamamladık Projenin resmi bitişi tarihi 2016 Aralık olarak ilan etmiştik ancak bizler özverili çalışma ile bu süreye 4 ay kala projeyi bitirerek oturmaya hazır hale getirdik" şeklinde konuştu.

MASLAK GİBİ OLACAK
15 Temmuz darbe girişimine rağmen Alpiş İnşaat olarak bir gün bile işlerini adatmadıklarını belirten Karaalp "Biz Alpiş Group olarak Tuana Evleri projesini geliştirirken bu bölgede yaklaşık 100 bin çalışan olduğunu tespit ettik ve potansiyeli belirledik Aynca bize göre her bölgenin her ilçenin kendi içerisinde yeni değerler yaratması gerekiyor. İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerleri dönüşüyor. Hilton Oteli İstanbul Caddesine değer katarken Müftülük, Adliye gibi yeni kamu binalarının bu bölgeye yapılacak olması bu bölgeye hareket katacak İnanıyorum ki bölge 5 sene sonra İstanbul'un Maslak semti gibi olacaktır" dedi.

Abdullah ASLANTÜRK/A Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181