Alpiş Tuana Evleri'nde lansman fırsatı!
İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Alpiş Tuana Evleri, lansmana özel fiyatlar ve indirim olanaklarıyla ev sahibi olmak isteyenler için birbirinden özel fırsatlar sunuyor. 

İstanbul Caddesi üzerinde yükselen ve sosyal donatı alanları ile dikkat çeken Tuana Evleri, aynı zamanda gelecek vaat eden lokasyonuyla bölgenin öne çıkan projeleri arasında yer alıyor. Çocuk parkı, kapalı havuz, güvenlik, spor salonu, sauna, Türk hamamı, soyunma odası ve duşluklar ile kamelya gibi sosyal donatı alanlarının bulunduğu projenin teslim tarihi ise Aralık 2016 olarak planlanıyor.

2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerinin yanı sıra dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla düşük faizli kredi olanağı ve uzun vadeli ödeme kolaylığı sağlanabiliyor.

55 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan ve kat yüksekliklerinin 5 kat olarak tasarlandığı Alpiş Tuana Evleri toplam14 blok ve 356 daireden oluşuyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


ALPİŞ TUANA EVLERİ DETAYLI BİLGİ VE FİYATLAR İÇİN TIKLAYINIZ!




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181