www.emlaksayfasi.com.tr

Adana'da emeklilere 2. etap müjdesi!

Adana Toki Projeleri

TOKİ'nin Adana'da emekliler için yapacağı 300 konut noter huzurunda kura ile sahipleri belli olurken Vali Mustafa Büyük, " İkinci etap konut çalışması için bakanımız beklenen müjdeyi verecek. " dedi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), Adana'da emeklilere yapacağı 300 konut için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 8 bin 133 emeklinin müracaat ettiği konutların belirlenmesi için spor salonunu dolduran emekliler büyük heyecan yaşadı. Vali Mustafa Büyük, "Konutlar için aşırı derecede talep olunca Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı, ikinci etap çalışması için en kısa sürede müjdeyi verecek" dedi.

2. ETAP MÜJDESİ

Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mahallesi'nde 532'si 2+1, 293'ü 3+1 şeklinde inşa edilecek ve 300'ü emeklilere verilecek konutların kura çekimi Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleşti. Vali Mustafa Büyük, "Herkesin bir ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuştuğunu biliyoruz. Bu konutlara talep beklenenden çok fazla oldu. İkinci etap konut çalışması için bakanımız beklenen müjdeyi verecek. İnşallah hepiniz başınızı sokacak konutlara kavuşacaksınız" diye konuştu.

Sabah Adana Güney Gazetesi 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.