www.emlaksayfasi.com.tr

Evinpark Ada & Tepe Rezidans fiyat listesi!

Anadolu Yakası Konut Projeleri

Evinpark Tepe ve Evinpark Ada olarak ikiye ayrılan Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesinde;
2+1 daireler 640 bin TL'den
3+1 daireler 950 bin TL'den
4+1 daireler 1 milyon 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla
satışa sunuluyor.

18 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi 432 daireden oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunan Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 260 metrekare arasında değişiyor.

10 katlı 10 blok olarak tasarlanan Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi Evinpark Tepe ve Evinpark Ada olarak ikiye ayrılıyor. 6 blok olarak tasarlanan Evinpark Tepe bölümünde 3+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Evinpark Tepe'de 216 adet daire yer alıyor. 4 blok olarak tasarlanan Evinpark Ada bölümünde 216 adet daireden oluşuyor. Evinpark Ada'da daire tipleri 2+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlanıyor.

37 adet ticari ünite bulunan Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesinde açılır kapanır havuz, kafeterya, 2 katlı kapalı otopark, fitness salonu, sauna,hamam ve buhar odası, bay/bayan giyinme odaları, lobi giriş alanları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, süs havuzu, eşsiz peyzaj alanları, peyzaj alanları için otomatik sulama sistemi ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Evinpark Ada & Tepe Rezidans teslim tarihi? Tıklayınız.

Evinpark Ada & Tepe Rezidans nerede? Tıklayınız.

Evinpark Ada & Tepe Rezidans iletişim!
Adres: Altayçeşme Mah, Efe Boz Sk. No:17, 34843 Maltepe/İstanbul
Telefon: 444 4 393
Web: www.evinparkada.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.