www.emlaksayfasi.com.tr

Ankara Eryaman konut projeleri 2019!

Ankara Konut Projeleri

Vatandaşlar tarafından merak edilen Eryaman konut projeleri 2019 listesi haberimizde yer alıyor.

Birçok kişinin merak ettiği Ankara Eryaman konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik.

Ankara'nın Etimesgut ilçesini bağlı olan Eryaman semti firmaların konut projeleri üretmek için tercih ettiği yerler arasında geliyor. Yatırımcıların da ilgisini çeken semtte konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Bizde sizler için Ankara Eryaman da yeni konut projeleri detaylarını listeledik.

İşte Ankara Eryaman konut projeleri 2019 listesi;

Address Eryaman 
Ankara Etimesgut ilçesi Eryaman'da konumlandırılan Address Eryaman satılık tüm daireler 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 3 bloğun inşa edileceği projede kapalı otopark, açık otopark, blokta 4 adet asansör, tam beslemeli jeneratör, merkezi uydu sistemi, paratoner, interkom sistemi ve güvenliğin bulunacağı projede yüzme havuzu, sauna, türk hamamı, fitness, bisiklet park alanı, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. Address Eryaman lokasyon için tıklayınız.

Bordo Loca 
Toplam 150 konuttan oluşan Bordo Loca satılık daireler Ankara Etimesgut'ta yükseliyor. Etimesgut konut projeleri arasında yer alan Bordo Loca Eryaman satılık konutlar 186 metrakare olarak tasarlanıyor. Bordo Loca teslim tarihi için tıklayınız.

Meydan Eryaman
Yürüyüş ve koşu parkurları, açık fitness sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyaların tasarlandığı Meydan Eryaman ​projesinde 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağazalar bulunuyor. Meydan Eryaman  teslim tarihi için tıklayınız

Meva Şehir
107 bin metrekare arsa üzerinde yer alan projede 20 ve 23 katlı 18 blok yükseliyor. 1.800 konut ve 94 ticari alandan oluşan Meva Şehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dublex daireler bulunuyor. Ünsal Park Yapı Endüstri imzası ile yükselen projede alışveriş merkezi, Bay ve bayan yüzme havuzları, spor merkezi, oyun parkı, özel bir okul yer alıyor. Meva Şehir Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Ankara Eryaman konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Eryaman yeni konut projeleri 2019 ve Ankara konut projeleri Eryaman listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.